Shërbime të shpejta
dhe profesionale

Agjencioni numër një i përkthimeve

Përkthe tani

Efikasiteti

Gjuhëtarët tanë kanë shumë vite përvojë duke kuptuar shumë mirë edhe njohuritë teknike të terminologjisë dhe gjuhës së kërkuar për të ofruar një përkthim profesional dhe të saktë të dokumenteve.

Në lidhje me Kompaninë tonë

Kompania jonë është një institucion i mirëfilltë dhe i suksesshëm e themeluar në vitin 2013. Ne ofrojmë ndihmën për përkthime të dokumenteve dhe ju mund të e vlerësoni atë duke na telefonuar apo duke na dërguar e-mail.

Thirrjeve u përgjigjen operatorët e trajnuar të cilët kanë për qëllim që juve të ju ndihmojnë të arrini kërkesat tuaja për shërbime gjuhësore, sa më shpejtë që është e mundur.

Sido që të jetë, orvatja jonë, shkon më larg se Kosova dhe ne jemi të lumtur që të marrim projekte për përkthime nga e gjithë bota.

Certifikata e Gjykatës së Qarkut është kusht për përkthyesit që dëshirojnë të bëjnë punën e përkthyesit me gjykatat në Kosovë, Zyrën e Prokurorisë dhe organe të tjera civile dhe qeveritare.

Agjencia për Përkthime - LeV është e regjistruar pranë Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës me numrin e Biznesit: 70976854 me pronar Z. Shpend Hoxha i vlerësuar dhe trajnuar nga Instituti i Gjuhëve, Shërbimet e Gjuhëve Shqip/Anglisht/Shqip, në Mbretërinë e Bashkuar duke arritur standardet e pranuara nga Autoritetet e Apelit të Imigracionit, Shërbimet e Interpretimit Gjyqësor, gjithashtu i caktuar si përkthyes nga Gjykata e Qarkut në Prishtinë për gjuhët Shqip/Anglisht/Shqip, me numrin e referencës Agg. Nr. 92/2011, i cili nga viti 1998 ka punuar dhe ka ofruar shërbime për autoritetet e Drejtësisë, Policisë, Drejtorisë së Imigracionit, Drejtorisë për Ankesa, Shërbimet për Strehim dhe Punë Sociale, Bordin Shëndetësor dhe Agjencitë për Përfitime, në Mbretërinë e Bashkuar dhe në Kosovë. Gjithashtu nga viti 2000-2008 ka punuar për Misionin e Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë, Njësia e Drejtësisë si përkthyes.

Gjuhët

Më poshtë janë gjuhët më të kërkuara, por sido që të jetë, nëse nuk gjeni ndonjë gjuhë që e kërkoni, ju lutemi të na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi të përmbushim kërkesat tuaja individuale të projektit.

Shërbimet tona kryhen nga përkthyes të kualifikuar të cilët përkthejnë nga gjuhët e tyre amtare në gjuhët për të cilat janë të licencuar, dhe anasjelltas. Pavarësisht vëllimit të punës dhe shumëllojshmërisë së dokumenteve për përkthim, forca e rrjetit tonë të përkthyesve kontribuon në një nivel të lartë të shërbimit.

Shqip
Anglisht
Gjermanisht
Italisht
Frëngjisht
Suedisht
Sllovenisht
Finlandisht
Polonisht
Rumanisht
Çeke
Hungarisht
Holandisht
Norvegjisht
Bullgarisht
Turqisht
Maqedonisht
Serbo-Kroatisht
Na kontaktoni tani

Industritë me të cilat ne punojmë:

Fushat tona të ekspertizës profesionale të përkthimit përfshijnë - por nuk kufizohen vetëm në ato:

Ligjore
Mjekësore
Imigracion
Shërbimet Publike dhe Qeveritare
Edukim
Mjete të Komunikimit
Shërbimet Financiare
Ndërtim
Teknologji

Kontakt

Shpend Hoxha

Rruga "Rexhep Luci"
Afër kinemasë “ABC”
sheshi “Nëna Tereze”

Rezervo një takim

Emri:

E-mail:

Mesazhi: